Anlægsarbejde samt have- og belægningsarbejde

Hos EM Kloak og Anlæg i Silkeborg udfører vi alt inden for anlægsarbejde, og det kan være lige fra belægningsarbejde til havearbejde. 

Anlægsarbejde kan også være nye haver i forbindelse med nybyggeri. Vi arbejder blandt andet for kunder i området nær Aarhus og Bjerringbro.

Plæneklipning, belægning og andet anlægsarbejde

Vi påtager gerne helt almindelige haveopgaver såsom at slå græs og klippe hæk samt anden løbende pleje og vedligeholdelse af haver og andre grønne arealer. Det kan være for private, virksomheder, institutioner og boligforeninger.

Det kan også være grovere anlægsarbejde såsom planering og belægning, således at haven er klar til at blive pudset om. Samtidig kan vi plante hæk og etablere blomsterbede og buske samt græsplæne. Det kan også være oprydning og renovering af en ældre have.

Anlægsarbejde kan endvidere være at lave indkørsler, terrasser og støttemure. Vi kan lægge belægninger i alle materialer såsom fliser og sten samt grus og beton. Vi råder og vejleder gerne om valg af materialer, farver og design samt påvirkning fra vind og vejr.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på en flot have

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår forskellige løsningsforslag. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud på det ønskede anlægsarbejde.

Du kan sende en e-mail til os på info@emkloakoganlaeg.dk, eller du kan ringe til os på telefon 24 46 36 63 for at aftale videre. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os​ og få et tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

EM Kloak og Anlæg

CVR: 31705010

Kontakt

Telefon: 24 46 36 63

E-mail: info@emkloakoganlaeg.dk