Betonarbejde såsom støbning af fundament

Hos EM Kloak og Anlæg i Silkeborg udfører vi jord- og betonarbejde såsom støbning af fundament og gulv for private, erhverv og entreprenører i hele området nær Aarhus og Bjerringbro.

Støbning af fundament kan være i forbindelse med nybyggeri af hus, men det kan også være garager og lignende samt andet betonarbejde.

Støbning af fundament og gulve samt gravearbejde

Vi har stor erfaring med alle former for jord- og betonarbejde såsom udgravning til hus, støbning af fundament og støbning af betongulv. Vi udfører også belægningsopgaver og anlægsarbejde samt etablering af kloak.

Vi kan blandt andet tilbyde jord- og betonarbejde såsom:

  • Støbning af gulv
  • Støbning af sokkel
  • Udgravning til kældre
  • Støbning af fundament
  • Planering og lignende opgaver

Vi er autoriseret kloakmester, uddannet rustfast klejnsmed og har kørt med maskiner i mange år. Dermed kan vi udføre mange former for specialopgaver for dig som privatkunde. Dertil kommer, at vi samarbejder med en række andre bygge-, entreprenør- og håndværkerfirmaer såsom tømrere, murere og VVS-installatører.​

Vi er en lille, fleksibel virksomhed med omkring seks medarbejdere, der har stor erfaring med at støbe gulv og sokkel samt med at udføre jord-, entreprenør- og anlægsarbejde. Dermed kan du være sikker på betonarbejde med solide resultater, som holder i mange år.

Kontakt os for at få et tilbud på betonarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte priser på betonarbejde, og vi giver gerne råd og vejledning. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris på eksempelvis støbning af fundament.

Du kan ringe til telefon 24 46 36 63, eller du kan sende en e-mail til os på info@emkloakoganlaeg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Kontakt os​ og få et tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

EM Kloak og Anlæg

CVR: 31705010

Kontakt

Telefon: 24 46 36 63

E-mail: info@emkloakoganlaeg.dk