Jordarbejde og gravearbejde for private og erhverv

Hos EM Kloak og Anlæg i Silkeborg tilbyder vi alle former for jordarbejde for kunder i området nær Aarhus og Bjerringbro samt mange andre steder. Vi er autoriseret kloakmester og en erfaren entreprenør, og derfor kan vi udføre jordarbejde i høj kvalitet.

Indkørsler, udgravninger og andet jordarbejde

​Jordarbejde kan være planering af muld, opbygning af sandpude eller afgravning af en ny indkørsel. Det kan endvidere være en underbygning på en ny indkørsel, en gårdsplads eller lignende.

Vi udfører naturligvis også gravearbejde, såsom udgravning til huse og kældre eller nedgravning af kabler og kloakker. Vi udfører også gerne kloakarbejde og anlægsarbejde i forbindelse med jordarbejde.

Vi er en mindre virksomhed med omkring seks medarbejdere. Dermed er vi et fleksibelt firma, og vi arbejder for både private og erhverv.

Desuden samarbejder vi gerne med andre byggefirmaer og håndværkere. Det kan for eksempel være i entrepriser. 

Vi har stor erfaring med kørsel af alle slags maskiner, og vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med jord- og anlægsarbejde. Dermed kan du være sikker på, at vores jordarbejde såsom indkørsler, sandpuder, nedgravninger og lignende kan holde i mange år.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi tager gerne en drøftelse om jeres tanker og ideer. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på det ønskede grave- og jordarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 24 46 36 63 for at høre mere. Eller du kan skrive til e-mail info@emkloakoganlaeg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os​ og få et tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

EM Kloak og Anlæg

CVR: 31705010

Kontakt

Telefon: 24 46 36 63

E-mail: info@emkloakoganlaeg.dk